Speciaal voor jou: eindejaarsactie 2022

geplaatst in: Zonder categorie | 0

De tijd vliegt want voor ons gevoel zijn we nog maar net begonnen met 2022. Toch komen we nu al met een eindejaarsactie. Dit doen we omdat we weten dat er aan het einde van het jaar vaak nog wat budget beschikbaar is. Je kunt het budget uitgeven aan iets eenmaligs zoals een losse training of je kunt gebruik maken van onze eindejaarsactie om het team met de juiste focus te laten starten met nieuwe jaar en 365 dagen lang ondersteuning bieden in groei en focus!

Ik wil graag gebruik maken de eindejaarsactie

Krijg inzicht in de teamdoelen en de progressie die het team hierop maakt.

eindejaarsactie
Reflecties voor zelfinzicht en groei

Leg de verschillende rollen, taken en verantwoordelijkheden vast zodat team duidelijkheid heeft.

Actievoorwaarden

  • Slechts €96 voor extra teamlid
  • De actie loopt tot 24 december 2022
  • Licenties lopen van 1-1-2023 tot en met 31-12-2023
  • Licenties worden automatisch aan het einde van de looptijd per maand verlengd
  • Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Overige informatie

Via ons blog publiceren we regelmatig nieuwe artikelen over innovaties en ontwikkelingen die impact hebben op de professional en organisatie: check onze blogpagina

In dit blog gaan we in op de nieuwe medewerker van Generatie Z, dit is een generatie die balans zoekt in werk en privé en die wil bijdragen aan een purpose.

Hierdoor verandert de arbeidsmarkt want langdurige arbeidsovereenkomsten komen steeds minder voor zoals we dit beschreven hebben in dit artikel.

Over CareerTracker

Met het CareerTracker platform ben je in staat om een juiste focus en skillset te borgen binnen de teams. Door te reflecteren en feedback te borgen voelt de professional zich gewaardeerd en betrokken waardoor ongewenst vertrek van talent voorkomen kan worden. Dit zorgt ervoor dat de dagelijkse operatie kan worden geborgd in de organisatie.

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben dan kun je ons bereiken 0338876104 of via info@careertracker.nl.

We hebben ook een informatieve bedrijfsvideo gemaakt en deze kun je via deze link bekijken.

Klantreview van Didacticum

De samenwerking met CareerTracker ervaren wij als zeer aangenaam.
Het is voor ons een nieuwe manier van werken dus goede communicatie is hierbij van belang.

Jullie helpen zowel de field managers als de consultants met voorbeelden, tips & tricks en om onze nieuwe HR cyclus te borgen.

De feedback die wij aandragen wordt direct opgepakt, opgevolgd en tevens houden jullie ons continu op de hoogte van de voortgang.

Bij Didacticum staat iedereen aan het stuur van zijn eigen carrière en mede door het gebruik van CareerTracker zijn onze collega’s in staat om dit optimaal te doen.

Zeljko Bondzulic, Field Manager Didacticum