clarity repoort mobile

Microsoft Clarity: Hoe wij onze websites en apps hebben verbeterd

geplaatst in: Nieuws | 0

Google Analytics

Microsoft Clarity

Microsoft Clarity

Super eenvoudig in gebruik!!!

Een van de dingen die we leerden was dat gebruikers moeite hadden om de juiste informatie of functionaliteit te vinden. Ze klikten op veel verschillende knoppen, menu’s, en links, echter verlieten de website of app zonder hun doel te bereiken. We beseften dat onze gebruikersinterface te ingewikkeld en onduidelijk was, en dat we het moesten vereenvoudigen en beter organiseren.

Een ander ding dat we ontdekten was dat veel gebruikers niet ver genoeg scrolden om onze belangrijkste blogposts te lezen. Deze stonden alleen onderin de pagina’s We besloten om deze elementen naar boven te verplaatsen en dus werden ze veel zichtbaarder. Dit heeft geresulteerd in veel meer views en backlinks.

Microsoft Clarity

Na het aanbrengen van deze veranderingen, merkten we een aanzienlijke verbetering in de prestaties van onze websites en apps. Onze bounce rate daalde, onze conversieratio steeg, en onze klanttevredenheid groeide. We waren erg tevreden met de resultaten, en we bleven Clarity gebruiken om onze websites en apps verder te optimaliseren.

Aanbevelen

We kunnen Microsoft Clarity van harte aanbevelen aan iedereen die een website of app heeft. Of het nu gaat om een webshop, een blog, een portfolio, of een ander soort website of app. Clarity is een geweldige tool die je helpt om je gebruikers te begrijpen, je producten te verbeteren, en je bedrijf te laten groeien. En het beste van alles, het is helemaal gratis! En nee we krijgen hier niets voor:)

Extra informatie voor professionals en organisaties

Over CareerTracker

Met het CareerTracker platform ben je in staat om een juiste focus en skillset te borgen binnen de teams. Met reflecties en feedback voelt de professional zich gewaardeerd en betrokken waardoor ongewenst vertrek van talent voorkomen kan worden. Hiermee wordt de dagelijkse operatie geborgd in de organisatie.

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben dan kun je ons bereiken 0338876104 of via info@careertracker.nl.