Onze visie

Elke organisatie moet de juiste focus en skillset hebben om haar maximale potentieel te bereiken.

Onze missie

Elke organisatie faciliteren Leven Lang Ontwikkelen in het DNA te krijgen.

Gerrit Jan Straatsma

Ik werk al meer dan 20 jaar in softwareontwikkeling waarvan 10 jaar bij Microsoft als ‘Application Platform Consultant’. Binnen deze rol was ik actief in het ondersteunen van grote organisaties en softwarebedrijven op het gebied van architectuur, development, application lifecycle management en security.

Ik opereer graag op het snijvlak van technologie, mensen, processen en functionaliteit met een voorkeur voor productontwikkeling en innovatie. Ik hou van uitdagingen, ben doelgericht en pragmatisch, maar houd altijd de focus op kwaliteit en toekomstbestendigheid.

Ik geloof in het coachen van leiderschap waarbij het beste uit een team gehaald kan worden door doelen te stellen op basis van een duidelijke bedrijfs- en productvisie en ook door voldoende ruimte en ondersteuning te bieden.

Maarten van Dalen

Actief in de ontwikkeling van professionals sinds de vorige eeuw. Ik vind het leuk om me te bevinden tussen de technologie- en de strategiekant om de beste oplossingen in co-creatie te genereren en gericht op de afstemming van strategie en skills.

Ik heb gewerkt met MKB, Scale Ups en Fortune500 organisaties. Met oplossingen die waarde toevoegen aan de organisaties.

Zo kun je ons bereiken:

Telefoon +31338876104

Mail info@careertracker.nl

Twitter @CareerTrackerEU

LinkedIn CareerTracker

Logo

Contact Us

Heb je vragen of opmerkingen?

Gebruik het formulier om contact met ons op te nemen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.