Er is de afgelopen 2 jaar veel veranderd. Hiervoor hebben een whitepaper geschreven die je gratis kunt downloaden. Wat is of wordt het nieuwe normaal binnen de organisaties. Helaas hebben we geen kristallenbol op het bureau staan die het antwoord geeft. Waar we wel antwoord op kunnen geven is de vraag hoe je personeel betrekt, boeit en behoudt.

De fysieke afstand tussen werknemer en werkgever is vergroot echter hoeft dit niet te betekenen dat de emotionele afstand ook groter wordt.

Door de medewerker te betrekken bij de ontwikkeling van de organisatie en eigenaarschap te geven kunnen er bijzondere en mooie samenwerkingen ontstaan. Dit soort vruchtbare samenwerkingen dragen bij aan het succes van de organisatie.

In deze whitepaper lees je hoe je vanuit strategie het gewenste vakmanschap kunt bepalen en i in de teams de juiste focus kunt aanbrengen.

Veel leesplezier.

Extra informatie

Via ons blog publiceren we regelmatig nieuwe artikelen over innovaties en ontwikkelingen die impact hebben op de professional en organisatie: check onze blogpagina

In dit blog gaan we in op de nieuwe medewerker van Generatie Z, dit is een generatie die balans zoekt in werk en privé en die wil bijdragen aan een purpose.

Hierdoor verandert de arbeidsmarkt want langdurige arbeidsovereenkomsten komen steeds minder voor zoals we dit beschreven hebben in dit artikel.

Over CareerTracker

Met het CareerTracker platform ben je in staat om een juiste focus en skillset te borgen binnen de teams. Met reflecties en feedback voelt de professional zich gewaardeerd en betrokken waardoor ongewenst vertrek van talent voorkomen kan worden. Hiermee wordt de dagelijkse operatie geborgd in de organisatie.

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben dan kun je ons bereiken 0338876104 of via info@careertracker.nl.

We hebben ook een informatieve bedrijfsvideo gemaakt die via deze link te bekijken is.

Klantreview van Didacticum

De samenwerking met CareerTracker ervaren wij als zeer aangenaam.

Het is voor ons een nieuwe manier van werken dus goede communicatie is hierbij van belang.

Jullie helpen zowel de field managers als de consultants met voorbeelden, tips & tricks en om onze nieuwe HR cyclus te borgen.

De feedback die wij aandragen wordt direct opgepakt, opgevolgd en tevens houden jullie ons continu op de hoogte van de voortgang.

Bij Didacticum staat iedereen aan het stuur van zijn eigen carrière en mede door het gebruik van CareerTracker zijn onze collega’s in staat om dit optimaal te doen.

Zeljko Bondzulic, Field Manager Didacticum