Als teamlead zorg jij voor goede samenwerkingen in teams. Je maakt afspraken met de professionals en het team om zo de organisatie verder te helpen.

Hoe borg jij de teamafspraken en zorg je dat het team inzicht krijgt in de progressie?

Start met het creëren van en superteam

Teamlead: hoe borg jij de teamafspraken?

Zorg dat het team met de juiste focus werkt

Creëer rollen, taken en verantwoordelijkheden

Borg de juiste skillset in jouw team

Software CareerTracker

Teamlead: hoe borg jij de teamafspraken?

Met de gebruiksvriendelijke software van CareerTracker kun je eenvoudig afspraken borgen en de progressie monitoren. Je krijgt een superteam met een focus die is afgestemd op de strategie van de organisatie.

Eigenaarschap

Door afspraken vast te leggen en medewerkers eigenaar te maken van bepaalde acties/onderdelen, wordt de zelfsturing binnen het team versterkt.

Jij bent in staat om vroeg te signaleren, te ventileren en bij te sturen. De medewerker voelt zich dan gewaardeerd en betrokken. Dit zorgt voor minder uitval en voorkomt ongewenst vertrek.

De software van CareerTracker

Vastleggen van;

  • Strategische doelen
  • Teamdoelen
  • Individuele doelen
  • Acties die nodig zijn om de doelen te behalen
  • Rollen, taken en verantwoordelijkheden
Teamlead: hoe borg jij de teamafspraken?

Wie zijn de bedenkers van CareerTracker?

Teamlead: hoe borg jij de teamafspraken?

Gerrit Jan Straatsma

Ik werk al meer dan 20 jaar in softwareontwikkeling waarvan 10 jaar bij Microsoft als ‘Application Platform Consultant’. Binnen deze rol was ik actief in het ondersteunen van grote organisaties en softwarebedrijven op het gebied van architectuur, development, application lifecycle management en security.

Ik opereer graag op het snijvlak van technologie, mensen, processen en functionaliteit met een voorkeur voor productontwikkeling en innovatie.

Ik geloof in het coachen van leiderschap waarbij het beste uit een team gehaald kan worden door doelen te stellen op basis van een duidelijke bedrijfs- en productvisie en ook door voldoende ruimte en ondersteuning te bieden.

Teamlead: hoe borg jij de teamafspraken?

Maarten van Dalen

Actief in de ontwikkeling van professionals sinds de vorige eeuw. Ik vind het leuk om me te bevinden tussen de technologie- en de strategiekant om de beste oplossingen in co-creatie te genereren en gericht op de afstemming van strategie en skills.

Ik heb gewerkt met MKB, Scale Ups en Fortune500 organisaties. Met oplossingen die waarde toevoegen aan de organisaties.

Extra informatie

Via ons blog publiceren we regelmatig nieuwe artikelen over innovaties en ontwikkelingen die impact hebben op de professional en organisatie: check onze blogpagina

In dit blog gaan we in op de nieuwe medewerker van Generatie Z, dit is een generatie die balans zoekt in werk en privé en die wil bijdragen aan een purpose.

Hierdoor verandert de arbeidsmarkt want langdurige arbeidsovereenkomsten komen steeds minder voor zoals we dit beschreven hebben in dit artikel.

Over CareerTracker

Met het CareerTracker platform ben je in staat om een juiste focus en skillset te borgen binnen de teams. Door reflecties en feedback voelt de professional zich gewaardeerd en betrokken waardoor ongewenst vertrek van talent voorkomen kan worden. Hiermee wordt de dagelijkse operatie geborgd in de organisatie.

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben dan kun je ons bereiken 0338876104 of via info@careertracker.nl.

Je kunt onze informatieve bedrijfsvideo bekijken via deze link.

Klantreview van Didacticum

De samenwerking met CareerTracker ervaren wij als zeer aangenaam.

Het is voor ons een nieuwe manier van werken dus goede communicatie is hierbij van belang.

Jullie helpen zowel de field managers als de consultants met voorbeelden, tips & tricks en om onze nieuwe HR cyclus te borgen.

De feedback die wij aandragen wordt direct opgepakt, opgevolgd en tevens houden jullie ons continu op de hoogte van de voortgang.

Bij Didacticum staat iedereen aan het stuur van zijn eigen carrière en mede door het gebruik van CareerTracker zijn onze collega’s in staat om dit optimaal te doen.

Zeljko Bondzulic, Field Manager Didacticum